Marazzi's HQ mock-up

Collaborating with UAINOT ARCHITETTI we have made a mock up of the new Marazzi’s HQ in Sassuolo, Italy.

The goal was to create a contrast between designed buildings and pre-existences, so we choose white methacrylate with gloss finish for the showroom and the offices, LDF for pre-existences. We also used transparent nylon and Tyvek for some details.

To better manage the huge mock up (2,0 x 1,5 meters), we divided the base in 3 functional parts.

 

In collaborazione con UAINOT ARCHITETTI abbiamo realizzato il plastico della nuova sede centrale Marazzi a Sassuolo.

L’obbiettivo era di creare un contrasto tra gli edifici di progetto e le preesistenze, abbiamo quindi optato per il metacrilato bianco con finitura lucida per la sala mostra e gli uffici e l'LDF per le preesistenze. Abbiamo usato anche nylon trasparente e Tyvek per alcuni dettagli.

Per gestire meglio l’enorme plastico (2,0 x 1,5 metri), la base è stata divisa in tre parti funzionali.

joomla компоненты

/